In plaats van de traditionele zomerpauze kiest Cultuurcentrum 't Getouw dit jaar voor een coronaveilige cultuurzomer. Volledig in lijn met de aangekondigde versoepelingen organiseert het cultuurcentrum een mooi aanbod van culturele buitenactiviteiten.

Met dit zomeraanbod zet het cultuurcentrum een grote stap voorwaarts naar ons vertrouwde normale cultuurleven. En nu maar hopen dat de weergoden ons gunstig gezind zijn...

Wat mag je deze zomer van het cultuurcentrum verwachten?

Cultuurcentrum 't Getouw trapt de cultuurzomer af met een eerste openluchtactiviteit op zaterdag 12 juni. Verdere informatie volgt op 21 mei, waarna je online tickets kan kopen.

Voor juli en augustus voorziet Cultuurcentrum 't Getouw een compleet openluchtprogramma met een afwisselend aanbod van film, muziek, comedy en theater. We maken het programma bekend op maandag 7 juni. Diezelfde dag start de ticketverkoop.

Achter de schermen wordt er volop gewerkt aan het reguliere programma voor het cultuurseizoen 2021-2022. Het volledige programma verschijnt op 5 juli op www.getouw.be. De ticketverkoop gaat van start op 27 augustus.

Meer info: Cultuurcentrum 't Getouw, 014 33 09 00, cultuurbalie@gemeentemol.be